Mauboussin Cadeauset Homme In Black Eau de Parfum + Mini Spray + Shower Gel + Xmas Pouch 24

Een sensueel, krachtig eau de parfum dat speelt met de codes van mannelijkheid en verleiding, gecreëerd door Mauboussin parfums.
Normale prijs € 36,50 Korting 10% Voordeel Prijs € 32,85
Op voorraad
SKU
3760048799249

Aanbevolen verkoopprijs : € 82,00

Details

Een sensueel, krachtig eau de parfum van Mauboussin parfums dat speelt met de codes van mannelijkheid en verleiding. Een geur die evolueert door de diepte van zwarte viooltjesblaadjes, voortleeft door uitbarstingen van verse munt en standhoudt door de kracht van guaiac houtessences.

Deze prestige 2024 POUR LUI IN BLACK doos bevat :

In Black" eau de parfum 100 ml / 3.3 FL.OZ

Integrale douchegel 75 ml

In Black" reisformaat eau de parfum 20 ml

Een schoudertas

Meer informatie

Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Hier zijn 3 tips om ervoor te zorgen dat de geur van je parfum eeuwig blijft hangen: - Verstuif parfum op plekken waar je huid dun en reactief is (polsen, ellebogen, decolleté, nek, achterkant van de oren, achterkant van de knieën) - Verstuif parfum op je kleding - Verstuif een wolkje parfum voor je neus en wikkel jezelf erin. Let op: Bewaar je parfum op een droge plek, uit de buurt van warmte en licht.

Ingrediënten

EDP : Alcohol Denat, Parfum, Aqua (Water), Limoneen, Coumarine, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionon, Linalool, Benzyl Benzoaat, Citral, Geraniol Gel douche : Aqua (Water), Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Citroenzuur, Dehydroazijnzuur, Limoneen, Coumarine, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citral